Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2013

Novel Sekolah Menengah

Imej
Sebenarnya,aku tak tahu nak bagi tajuk apa bagi post kali ni.Menganggur hari-hari macam ni boleh jadi stress dan tertekan.Bukan tak cari kerja,tapi 'bulan belum jatuh ke riba lagi'.Jadi,nak tak nak terpaksalah tunggu sampai betul-betul bulan tu jatuh.Lagipun sekarang nak ambil lesen.Lagi satu hal.Okey,kalau ada masa aku story pasal lesen tu.






Dalam kebosanan menganggur ni,aku dah baca sebuah 2 buah novel baru. HAHAHAHAHAAHAHAHAH.!! Aku tahu,ramai yang dah berkotak-kotak novel yang korang baca sebab nak hilangkan kebosanan.Tapi,nak buat macam mana,sebab makan tidur,makan tidur,sekarang baru tergerak hati nak baca novel.Itupun lepas hang out kat Aeon Kinta City secara tak sengaja,menziarahi MPH dengan Popular jap.Haishh,rambang mata tengok buku-buku. Tapi,aku rasa,novel yang aku baca kat sekolah dulu lebih sentimental.Sampai cikgu suruh buat sinopsis bab demi bab.Tiba-tiba speechless! sebelum tu,seumur hidup,pernah sekali je baca novel.Dah kena buat kajian pulak.Tu belum lagi ken…