Selasa, 5 Jun 2012

Sometimes You're Perfect

Assalamualaikum..Hello!
Kadang -kala,kita akan rasa rendah diri bila tengok orang lain.Mereka yang lebih bagus dari diri.
Bagus?bagus sangat ker? Okeyh,aku bukan nak merendah diri.cuma kadang-kadang terasa diri macam kecil je. = = '
Sebab?oohh..bukan sebab aku berkaca mata.Aku tak rasa orang specky ni merendah diri.Bukan jugak aku
kecil. yakni tinggi.Err..entahlah.Setiap manusia ada 'kebagooosan' or kelemahan sendiri.Sama ada orang lain kesan atau diri sendiri kesan.Tpi,lebih baik  diri sendiri kesan.Kalau tidak maloo doh!.But,
Ya,Tiada yang sangat sempurna dalam kehidupan.Sederhana cukup.Memang itu pun yang disarankan Rasullulah SAW.( tazkirah besama ustad don..hahha).Sedar atau pun tidak,kita akan mengecilkan diri bila tengok benda yang lebih dasyat.Jadi,apakah ia?
# 1 popular kat Facebook

 
Tak silap lagi,ramai orang gunakan laman sosila sosial bagi meraih populariti.Kadang2,aku jeles gak tengok status makhluk ni,makhluk tu dapat banyak komen.Hambooi..org yang 'like' pon sampai beratus.
Actually,aq tak suka mencapub kat facebook.tapi dah org tagged aq,terima jelah.heheh.
Dan paling tak tahan biler ramai yang nak jadi friends kiter,sampai leh terluper nak approved.
okeyh,aq tak lah sebagoos kau.1,582 kot friends request.
dan kadang-kadang
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
" kau,lambat giler nakapproved aq.mentang fb low profile,ramai yg add kau "
-
-
-
-
-
" untunglah aq,ramai sangat sampai tak perasan.. :X D

- , -


# 2 Popular kat blog


Popular kat blog bolehlah jugak sama untungnya popular kat fb.ramai yang cari jalan nak untung kat sini
sebab?hahah..follower ramai,blog popular kot.
sampai bangun tido pon terus bukak dashboard blogger~cari follower.check dah berapa 'ratus ' dah.
saper yang popular kat sekolah@ tempat kerja lagi best.tentu ramai pembca blog.hahaa
aq trak kisah .daripada hujung bulan 12 taon lepas pun,total follower same je.hehehe
statik giler!.146 takkan berubah sampai lah biler-bile.huhu









Tiada ulasan:

Catat Ulasan