Sabtu, 3 Disember 2011

Parasit Kehidupan

Salam!

Wuyyoo...,ni first time aq bagi salam kat blog ni.jawab tau!hahahha.apsal tetiba berubah ni?
Jangan salah sangka.tak salahkan kalo kadang-kadang kiter nak tukar selera  kan?.
oiitt..toksah susah2 fikir aq kena renjatan letrik ker,terhantuk kat tepi longkang ker ,tak pun hilang ingatan.
saja ubah angin.





Actually aq nak promote kat korang blog baru aq.baru join tapi dah lama ada .
ni dia=http://nakbagitau.blogspot.com/
blog ni aq blogging ngan beberapa student sekolah aq.saja,mengisi masa lapang walaupun
blog yang ada ni tak terupdate selalu.

okey,dah cukuplah iklan blog baru tu..skang  straight to the point.
Manusia ada macam-macam ragam.aq ponin kadang2.biler masuk sekolah baru dulu,barulah aq jumpa
aneka perangai haram jadah,baik nak giler dan berlambak lah.itu baru sekolah baru,cuba
fikir macam mana kehidupan di alam pekerjaan?
lagi teruk kot.

ada satu hari aku baca artikel tentang mat rempit.eh,bukan mat kepit kat Lorong Haji Taib tu!!
tobat nyah~!(sila buat gaya  ucop wilchair...)
sekadar gambar hiasan jer weyyh!!!

yes,yang suka bawak motor laju-laju tu.kalau kat trek F1 tu tak per.tapi pastikan tak
satu circuit ngan F1  car.naya kau  kena langgar kang!.nak tunjuk bagus baik pegi ke tempat yang sewjarnya.
toksah nak riak la kawan!!

 


yang tak puas hatinya,main redah jer jalan2 raya.kau nak mampoos  menghadap Ilahi cepat2,
kau punya pasal lah weyyh!!
toksah susahkan polis,ambulan mahupun orang ramai nak uruskan badan kau yang
terburai kat tengah-tengah jalan tu.











walaupun dah berlambak kes mat rempit ni kat paper,
situasi still sama.aq punnya bagus sangat pun nak . kutuk lebih-lebih.
errr..,aq bawak motor pun kadang-kadang TERlaju....apa nak buat..
tak sengaja kan.hehehe =)
         
ini dah kes' high level' dah ni!                                  

tapi inilah hakikatnya,dorang yang suka merempit tu biasanya bawak laju-laju sebagai hobi.
saja,mengisi masa senggang(bukan sengal)
eh,boleh dapat duit tau...ya,duit tu sangat tak berkat sebab kau susahkan orang.
jadi,lebih baik jangan jadi parasit kehidupan orang lain.
tapi,mat rempit tak semuanya jahat.macam-macam faktor yang memberi sebab
kenapo dorang jadi macam tu.

so,layan jelah video kat bawah ni walaupun tak ada kena mengena langggssooong atau meleret dari
artikel aq taip.huhuhu..





 psst=jangan tiru aksi ini di rumah yek!!



Tiada ulasan:

Catat Ulasan